Сириус Драйв
Сириус Драјв
+7 (812) 313-20-99
Санкт Петербург
+7 (495) 212-90-79
Москва
За нас

Каталог

Цени

Нарачка

Документи

Контакти
Сириус Драйв Сириус Драйв


тел: (812) 971-47-70
т/ф: (812) 313-20-99
т/ф: (495) 212-90-79
sales@sirius-drive.ru
Русский Українська English italiano Deutsch

За нас


Сириус Драјв ДОО е приватна руска компанија за постапки на компоненти за индустриска автоматизациjа.

Ние работиме на пазарот од 2008та година и имаме огромно искуство за решавање на технички проблеми со кои што соочуваат нашите клиенти.

Најголемо задоволство на нашиот силни и пријателски тим е да успеаме да ги решиме проблемите во областа на индустриската автоматизација на нашите клиенти.

Ние ги снабдуваме нашите клиенти со електрични мотори (еднофазни и трифазни) различни видови - мотори со кочници, електромотори со шупливо вратило, линеарни актуатори и така натаму, исто така со контролори на движење и други производи.

Ние имаме седиште и магацин во Санкт Петербург - град кој се наоѓа во северо-западниот дел на Русија. Меѓу нашите клиенти се големите компании од областа на градежништвото, инженерингот, земјоделството, екстракцијата и рафинирањето на нафта, хранбената, хемиската индустрија и така натаму.

Ние работиме со претпријатијата од различни делови на Русија и обезбедувањето на силна техничка поддршка за нашите клиенти од било кој дел од нашата голема земја е еден од нашите приоритети.

Ние соработуваме со најдобрите производители на електрична опрема во Русија и Кина.

Ние сме многу отворени за соработка со европските претприятиjа.

Ве молиме да не контактирате по телефон или e-mail:

Tel +7 812 971 47 70
Fax +7 812 313 20 99
e-mail
info@sirius-drive.ru

Сириус Драјв ДОО
Биржеваjа линиjа, 16 - 199034
Санкт Петербург
Русија
Сириус Драјв ДОО